Cătălin Predoiu: “Voi prezenta soluțiile mele pentru dezvoltarea județului Călărași”

Media 8:49 am - 3 noiembrie, 2016 Comentariile sunt închise pentru Cătălin Predoiu: “Voi prezenta soluțiile mele pentru dezvoltarea județului Călărași”

predoiu-catalinÎnainte de începerea campaniei electorale, candidatul PNL Călărasi pentru funcţia de deputat, Cătălin Predoiu, s-a întâlnit cu primarii şi locuitorii din mai multe localităti ale judeţului. Fostul ministru al Justiţiei doreşte să se pună la curent cu nevoile specifice ale comunitătilor călărășene, astfel încât să propună Parlamentului şi Guvernului soluţii la problemele identificate.

După ce s-a întâlnit cu primari şi consilieri locali din judeţul Călărași, Cătălin Predoiu a constatat că “primăriile funcţionează greu din cauza legislaţiei incoerente, a controalelor obtuze ale Curţii de Conturi şi lipsei fondurilor de co-finanţare la proiectele europene, iar birocraţii din ministere nu au timp pentru aceste probleme, care pot părea neimportante în ”politica mare” de la Bucureşti, dar sunt esenţiale pentru viaţă oamenilor de la sate.”

Cătălin Predoiu a avut întâlniri cu cetăţenii din comunele Alexandru Odobescu, Vlad Ţepeş, Mănăstirea, Ulmu, Dorobanţu, Ciocăneşti, Grădiștea şi cu primarii din mai multe localităti. După discuţiile cu aceştia, candidatul PNL pentru Parlamentul României, Cătălin Predoiu, se declară mulţumit de modul în care a fost primit, dar a constatat, cu amărăciune, că problemele oamenilor sunt încă multe şi la 7 ani după accederea României în Uniunea Europeană: “Am fost primit cu multă căldură şi sinceritate. Am discutat cu ei despre probleme locale, dar şi teme naţionale.

Oamenii sunt preocupaţi în special de tema locurilor de muncă, de nivelul veniturilor, de educaţie şi sănătate. Judeţul Călăraşi are un potenţial remarcabil de dezvoltare. Lipsesc însă investiţiile. Cum să faci din Călăraşi un loc atractiv pentru investiţii? Această este una dintre temele mele de campanie şi îmi voi prezenţa soluţiile în cadrul acestor întâlniri cu alegătorii pe tot parcursul campaniei. Iar după alegeri le vom pune în aplicare.”

Comentariile sunt inchise.