Campionatele Naționale de Culturism și Fitness – 29.08-03.09 2023 – SIBIU

Media 12:05 pm - 8 septembrie, 2023 Comentariile sunt închise pentru Campionatele Naționale de Culturism și Fitness – 29.08-03.09 2023 – SIBIU
Presedintele ACS Fortus Calarasi Nelu Basfalion cu bucurie va aduce la cunostinta urmatoarele :

Clubul Sportiv Fortus Călărași a fost prezent la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness din Sibiu în perioada 29 august – 03 septembrie. Orasul Sibiu este cunoscut pentru frumusețea și pitorescul său, și este un cadru excelent pentru astfel de evenimente sportive de înaltă calitate.

Acest festival sportiv a adunat la start un număr de 1.000 de sportivi din toate zonele țării. Cu siguranță, cu atâția sportivi participând la eveniment, competitivitatea este la un nivel extrem de înalt, iar performanțele sportivilor sunt cu atât mai impresionante.

Culturismul și fitnessul sunt discipline care atrag sportivi de toate vârstele, de la cadeți și juniori la seniori și masters, ceea ce face competiția să fie extrem de frumoasa și atractiva. Această varietate de categorii de vârstă si discipline sportive arată că sportul numit culturism-fitness este cu adevărat accesibil și deschis pentru o gamă largă de persoane, indiferent de vârstă. Acest lucru promovează un stil de viață activ și sănătos în toate etapele vieții și oferă oportunități pentru dezvoltarea sportivilor de la începători la avansati . De asemenea, încurajează interacțiunea și schimbul de experiență între generații diferite de sportivi.

Participarea consecutivă a Clubului Sportiv Fortus la toate edițiile de campionate naționale începând din 1999 este cu adevărat impresionantă și demonstrează un nivel excepțional de devotament și pasiune pentru acest sport.

La acest eveniment presedintele clubului Fortus Nelu Basfalion a fost însoțit de patru sportivi talentați, un senior Florinel-Gabi Tamașanu și de trei juniori Sebi-George Iorga, Madalin-Adrian Voicu și Mario-Luca-Cristian Constantinescu.

Felicitări lui Florinel-Gabi Tamașanu pentru locul III si castigator al medaliei de bronz la categoria Men’s Classic Physique +180cm seniori și lui Sebi-George Iorga pentru locul III medalie de bronz la categoria culturism 70kg la juniori mici. De asemenea, felicitări lui Madalin-Adrian Voicu pentru locul VI la cat. Games Classic Bodybuilding juniori mici într-o categorie extrem de concurențială cu 21 de sportivi la aceasta categorie și lui Mario-Luca-Cristian Constantinescu pentru clasarea în primii zece în categoria 60kg la juniori mici.Domnul Nelu Basfalion a facut parte din echipa de organizare a competitiei, ideplinind rolul de arbitru de legatura in backstage.

Multumesc sportivilor pentru rezulatele obtinute si le urez succes in viitoarele competitii, la cat mai multe medalii !

Domnul Nelu Bsfalion isi exprima recunoștința față de sponsorii și de persoanele care au ales să direcționeze 3,5% din impozitul anual pe salariu pentru a susține clubul sportiv Fortus Călărași care este un club privat si se sustine singur.
 

Mulțumesc mass-mediei din Călărași pentru sprijinul acordat în promovarea acestui sport, a sportivilor și a rezultatelor obținute. Rolul mass-mediei este esențial în aducerea în atenția publicului a eforturilor și realizărilor sportivilor locali, contribuind astfel la creșterea interesului pentru sport și la încurajarea tinerilor să se implice în activități sportive.

Comentariile sunt inchise.