CĂLĂRAȘI – SUSPECT DE TRAFIC DE MINORI, ARESTAT PREVENTIV

Media 7:20 pm - 8 februarie, 2013 Comentariile sunt închise pentru CĂLĂRAȘI – SUSPECT DE TRAFIC DE MINORI, ARESTAT PREVENTIV

Un tânăr din Călărași este suspectat de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. că a racolat, găzduit și exploatat sexual o minoră / Suspectul a fost arestat preventiv pentru trafic de minori.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călărași, beneficiind de sprijinul informativ-operativ alDepartamentului de Informații și Protecție Internă, au documentat activitatea infracțională a unui tânăr care a racolat, cazat și exploatat sexual, în municipiul Călărași, o minoră de 14 ani.

În fapt, în cursul anului 2012, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Călărași, a recrutat victima, prin inducerea unei relații de prietenie, a cazat-o la domiciliul său și a obligat-o să întrețină relații sexuale cu diferite persoane. Clienții îl contactau telefonic pe suspect, acesta stabilind tarifele și timpul pe care urmau să îl petreacă cu minora.

În seara de 7 februarie a.c., suspectul a fost prins în flagrant în timp ce punea victima la dispoziția unui bărbat, în schimbul unei sume de bani. Ulterior, polițiștii de combatere a criminalității organizate, sprijiniți de jandarmi, au efectuat și o percheziție domiciliară la locuința suspectului, unde au găsit documentele de identitate ale minorei.

Tânărul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călărași pentru audieri, procurorii luând măsura reținerii pentru 24 de ore. La data de 8 februarie a.c. a fost prezentat magistraților Tribunalului Călărași, care au emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.
Suspectul a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Călărași, urmând ca cercetările să fie continuate pentru probarea întregii activități infracționale.

Comentariile sunt inchise.