Călărași – eveniment rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane

Media 2:37 pm - 5 martie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Călărași – eveniment rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane

O femeie în vârstă de 72 ani a fost grav rănită în urma unui accident rutier produs în municipiul Călărași.

Potrivit IPJ Călărași, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior, când a refuzat testarea și recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În ziua de 05 martie a.c., ora 07.05, un autoturism, al cărui conducător auto a părăsit fața locului, a accidentat grav pe P. Maria, de 72 ani, din Călărași, care se deplasa pietonal, la marginea părții carosabile, și tracta un cărucior metalic de transport butelii, angajându-se în traversarea bulevardului Republicii, din municipiul Călărași.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii rutieri au reușit identificarea conducătorului auto implicat în accident în persoana lui T. Vasile, de 35 ani, din municipiul Călărași, care a condus un autovehicul marca VW.

Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și să-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și refuz de recoltare a probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei, urmând să fie luate toate măsurile care se impun pentru documentarea și probarea activității infracționale.

Comentariile sunt inchise.