Călărași – Două persoane rănite în urma a două accidente rutiere

Media 3:00 pm - 12 martie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Călărași – Două persoane rănite în urma a două accidente rutiere

Două persoane au fost rănite în urma a două accidente rutiere produse marți pe două străzi principale din municipiul Călărași.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Călărași, inspector Ramona Tudor, cele două evenimentele rutiere au avut loc în jurul orei 10.30, iar cauza principală a acestora a fost neacordarea de prioritale.

Într-unul din accidente ce s-a produs într-o intersecție, conducătorul unui autoturism marca Toyota nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Opel și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager aflat în Opel. Victima, un bărbat în vârstă de 31 de ani din municipiul Călărași, a fost transportată la spital cu ajutorul unui echipaj de prim ajutor în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În celălalt eveniment rutier, un bărbat de 35 de ani din municipiul Călărași în timp ce conducea autoturismul marca Opel a surprins și accidentat o femeie de 65 de ani, tot din Călărași, care traversa strada pe trecerea de pietoni.

De asemenea, victima a fost preluată de un echipaj de prim ajutor și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toți conducătorii auto implicați în evenimentele rutiere respective au fost testați cu aparatul etilo-test, rezultatele fiind negative.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale pentru vătămare din culpă, urmând a fi dispuse măsurile legale.

Comentariile sunt inchise.