Calarasi: Circulatia rutiera va fi restrictionata pe 29 mai a.c. pentru organizarea concursului “Prima bicicleta”

Media 3:35 pm - 28 mai, 2021 0

INFORMARE: În ziua de 29 mai a.c., pentru organizarea concursului ciclist „Prima Bicicletă”, în intervalul orar 08:00 – 15:00, se va restricționa circulația rutieră pe traseul: municipiul Călărași – strada General Constantin Ștefănescu (ALDIS) – DN3B de la km 3+000 la km 0+000 și retur .
Rutele ocolitoare propuse vor fi următoarele :
Conducătorii auto care vor să ajungă din municipiul Călărași spre zona de traversare a Dunării (Chiciu, Ostrov – Constanța, Silistra – Bulgaria) vor folosi ruta Prelungirea București – DN3D/Siderca/Piscicola – DN3.
Conducătorii auto care vor să ajungă din zona Chiciu în municipiul Călărași sau autostrada A2 vor folosi ruta DN3 – prima ieșire din sensul giratoriu de la km 122+500, DN3D – Siderca – municipiul Călărași.
Polițiștii vor dispune măsuri de fluidizare a circulației rutiere și de prevenire a accidentelor și solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă și să respecte indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri aflați în trafic, în zonele de deviere a circulației rutiere spre rutele ocolitoare.
De asemenea, reamintim că în perioada 24 mai – 6 iunie a.c., se execută lucrări de reparații la trecerea la nivel de la km 111+177, linia CF Fetești – Ciulnița, situată la intersecția cu DN 21, în localitatea Drajna Nouă, județul Călărași, traficul rutier desfășurându-se alternativ pe o singură bandă de mers.

Lasă răspuns »