Călărășean prins de jandarmi cu un cuțit într-o stație de autobuz

Media 2:05 pm - 2 ianuarie, 2020 Comentariile sunt închise pentru Călărășean prins de jandarmi cu un cuțit într-o stație de autobuz

În prima zi a noului an, în jurul orei 17.15, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de patrulare pe raza municipiului Călărași, a fost sesizat de un tânăr cu privire la faptul că un barbat, aflat într-o stație de autobuz din cartierul Mircea Vodă, amenința cu un cuțit o altă persoană.

Jandarmii au ajuns imediat la fața locului și l-au identificat pe Vasile B., de 49 ani, din Călărași, aflat în stare de ebrietate, care crea panică în rândul celor din jur prin amenințarea cu un cuțit, cu o lamă de 20 de centimetri. Supărarea bărbatului ar fi fost cauzată de faptul că i-a fost refuzată solicitarea adresată unui cetățean, aflat în dreptul stației de autobuz, de a-i oferi o țigară.

Întrucât a refuzat să coopereze cu jandarmii, bărbatul a fost imobilizat și condus de aceștia la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călarași, unde i-au fost întocmite actele de sesizare, necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Comentariile sunt inchise.