BILANȚUL ULTIMEI SĂPTĂMÂNI: 253 DE INTERVENȚII LA EVENIMENTE, PESTE 600 DE SANCȚIUNI CONTRAVENȚIONALE APLICATE ȘI PESTE 30 DE PERMISE REȚINUTE

Media 7:00 pm - 29 octombrie, 2018 1

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 15 persoane, precum și dispunerea a 10 de măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 36 de conducători auto au rămas fără permis.​
În săptămâna 22 – 28 octombrie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.
Au fost organizate 15 acțiuni și s-a intervenit la 253 de evenimente, dintre care 241 au fost sesizate prin 112.
Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 73 de infracțiuni, 15 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 10 măsuri preventive. De asemenea, a fost depistată o persoană urmărită internațional.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 607 sancțiuni contravenționale, în valoare de 421.279 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 1600 de lei.
Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 11 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 36 de permise de conducere și retrase 11 certificate de înmatriculare.
Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității și, totodată, este pregătită să intervină atunci când situația o impune.

One Comment »

  1. Anca S 1 noiembrie 2018 at 19:13 - Reply

    Ar fi ideal ca domnii politisti sa dea amenzi tururor celor ce nu respecta legea. Eu am luat amenda pt ca am oprit neregulamentar, dar la 10 m inapoi erau 2 masini parcate pe spatiu interzis. Erau un Mercedes si un BMW, cred ca acesta a fost motivul pt care soferii celor 2 autoturisme nu au primit amenda. Intrebare: trebuie sa imi cumpar si eu masina de tipul celor 2 mentionate mai sus pt a nu lua amenda? Sa va fie rusine, domnilor politisti , care nu sunteti corecti cu toti participantii la trafic!!!!!!

Lasă răspuns »