Bila Extinctoare – Elide Fire a ajuns și la Călărași

Media 7:14 pm - 26 mai, 2013 Comentariile sunt închise pentru Bila Extinctoare – Elide Fire a ajuns și la Călărași

Bila Extinctoare – Elide Fire, cu o tehnologie ce oferă avantaje care le depășesc pe cele ale metodelor convenționale, poate fi găsită începând de luni și în județul Călărași.

“Bila extinctoare a fost creată pentru a răspunde multor probleme și limitări asociate extinctoarelor standard. Conține aceeași compuși chimici ca și extinctoarele standard și poate fi folosită pentru a stinge incendiile de Clasa A, și pentru monitorizarea celor de clasa B și C” a declarat duminică, pentru www.mediacalarasi.ro, dl. I. Gheorghe, unul dintre distribuitori.

Potrivit sursei citate, bila este simplu de utilizat și oferă protecție suplimentară prin faptul că se activează automat în prezența focului fără să fie necesară intervenția umană.

La contactul cu flacăra, în decurs de 3-5 secunde, siguranța de pe suprafața bilei este activată automat prin întrerupătorul siguranței din centul bilei. Instantaneu, siguranța explodează și pudra chimica este împrăștiată pe o suprafață de 2,25 mp (echivalentul unui stingător standard de aproximativ 2,5 kg). Forța circulară exterioară indusă de explozia Bilei extinctoare va provoca îndepărtarea oxigenului din zona incendiului și pudra va stinge focul.

Datorită acestei caracteristici, bila poate fi plasată în diferite locuri expuse incendiilor cum ar fi deasupra întrerupătoarelor de curent electric sau în bucătării. Nu este necesară nicio instruire sau îndemânare anume pentru a utiliza bila, aceasta înlăturând pericolul expunerii la foc. Nu este necesară inspecția sau întreținerea produsului pe o durată de 5 ani.

Cei interesați pot comanda acest produs pe urmatoarea adresă de e-mail: elidefire@yahoo.com

Comentariile sunt inchise.