Bărbați reținuți pentru tâlhărie calificată de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Media 4:59 pm - 22 noiembrie, 2022 0

La data de 14 noiembrie a.c., ora 07:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Budești au fost sesizați cu privire la faptul că în dimineața zilei, pe un drum agricol situat în apropierea comunei Frumușani, un bărbat, de 43 de ani, din comuna Glodeanu-Siliștea, județul Buzău, a fost tălhărit.

În fapt, persoana vătamată a plecat din comuna Glodeanu-Siliștea, județul Buzău, cu intenția de a ajunge la serviciu în orașul Otopeni, județul Ilfov, fiind luat la ocazie de către 2 bărbați necunoscuți, cu un autoturism de culoare neagră.

Ajunși în județul Călărași, pe un drum agricol din comuna Frumușani, bărbatul a fost dat jos din autoturism și agresat fizic, ulterior fiind deposedat de un telefon mobil și de o geanta cu mai multe articole vestimentare.

Cercetările desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Budești au condus la identificarea autorilor, aceștia fiind doi bărbați, în vârstă de 28 și 46 de ani, din comuna Glina, județul Ilfov și din municipiul Ploiești, județul Prahova.

La data de 21 noiembrie a.c., cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a polițiștilor din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași, a fost efectuată o percheziție în comuna Glina, județul Ilfov, fiind puse în executare două mandate de aducere.

În urma audierilor, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Lasă răspuns »