Bărbat, posibil înecat în Dunăre, căutat de pompieri

Media 12:19 pm - 16 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Bărbat, posibil înecat în Dunăre, căutat de pompieri

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Olteniţa, care se presupune a se fi înecat în Dunăre în zona kilometrului 437, este căutat de pompierii militari.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Barbu Ştirbei" al judeţului Călăraşi, plutonier major Ovidiu Tătăranu echipa aflată la faţa locului efectuează căutări de aproximativ două ore, dar până în prezent fără rezultat.

Update: Potrivit ISU Călăraşi, un echipaj specializat de căutare/salvare din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa a acţionat pe parcursul zilei de duminică, timp de şapte ore, pentru căutarea unui bărbat care s-a înecat în Dunăre, în dreptul km fluvial 437.

În data de 16.09.2012, ora 07.49, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au fost solicitaţi prin intermediul apelului unic de urgenţă 112 să acţioneze pe Fluviul Dunărea, în preajma km fluvial 437, pentru căutarea unei persoane de sex masculin, Niculae A, despre care se presupunea că s-ar fi înecat în cursul nopţii precedente. Un echipaj specializat de căutare / salvare din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de intervenţie (A.C.I.) cu barcă şi peridoc, efectuând operaţiuni de căutare pe fluviul Dunărea tip de aproximativ şapte ore, însă fără rezultat, persoana nefiind găsită.

În cursul dimineţii zilei de luni, în jurul orei  07.00, corpul neînsufleţit al bărbatului căutat de pompierii militari, a fost descoperit de către un pescar.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care bărbatul şi-a pierdut viaţa.

Comentariile sunt inchise.