BĂRBAT, BĂNUIT DE SĂVÂRŞIREA INFRACŢIUNII DE TÂLHĂRIE CALIFICATĂ REŢINUT DE POLIŢIŞTI

Media 4:13 pm - 27 mai, 2016 Comentariile sunt închise pentru BĂRBAT, BĂNUIT DE SĂVÂRŞIREA INFRACŢIUNII DE TÂLHĂRIE CALIFICATĂ REŢINUT DE POLIŢIŞTI

Poliţiştii de investigaţii criminale din Călăraşi au reţinut un bărbat din comuna Ştefan Vodă bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În urma unui complex de activităţi de cercetare pentru documentarea activităţii infracţionale, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au dispus astăzi măsura reţinerii faţă de un bărbat din comuna Ştefan Vodă, care prin violenţă ar fi încercat să sustragă bunuri din curtea unei persoane.

În fapt, în noaptea de 20/21 martie 2016, doi bărbaţi ar fi pătruns fără drept în curtea unei locuinţe de pe raza localităţii Ştefan Vodă, judeţul Călăraşi, unde ar fi lovit pe proprietar şi i-au sustras bunuri din locuinţă.

Investigaţiile demarate de poliţişti au condus iniţial la identificarea şi probarea activităţii infracţionale a unui bărbat, de 20 ani, din localitate, arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată, pe raza comunei Ştefan Vodă.

Astfel, astăzi poliţiştii de investigaţii criminale, împreună cu agenţi din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Călăraşi au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza comunei Ştefan Vodă, unde a fost identificat cel de-ai doilea bărbat, în vârstă de 37 de ani, tot din localitate, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Poliţiştii au dispus faţă de acesta reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore.
În ziua de 28 mai 2016 cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă

Bărbaţii sunt depuşi în Centul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

Activităţile au beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Institutului Naţional de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Comentariile sunt inchise.