Barbat arestat preventiv ca a comercializat fara autorizatie substante cu continut psihoactiv pe raza municipiului Calarasi

Media 4:20 pm - 16 iulie, 2020 0

La data de 15.07.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului C.N., în vârstă de 36 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni fără a deține autorizație conform legii cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a stabilit faptul că inculpatul C.N., împreună cu o altă persoană, efectuau fără drept activități ilicite, de comercializare a substanțelor cu conținut psihoactiv către consumatori de pe raza municipiul Călărași la prețul de 30 de lei/doză.
Din activitățile de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat că inculpatul se aproviziona la un interval de 3-4 zile, cu astfel de substanțe de la un dealer, de pe raza orașului Cernavodă, care le comercializa en gros.
La data de 16.07.2020, Tribunalul Călărași a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Călărași.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Lasă răspuns »