Bancomatul de la sediul central BCR din Călărași, spart

Media 8:40 am - 30 octombrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Bancomatul de la sediul central BCR din Călărași, spart

Bancomatul de la sediul central al BCR din zona Consiliului Județean Călărași a fost spart în noaptea de luni spre marți de hoți.

Purtătătorul de cuvânt al IPJ Călărași, Ramona Tudor a declarat pentru www.mediacalarasi.ro că sesizarea a fost făcută prin 112 în jurul orei 8.00.

În prezent, la fața locului se află organele de poliție care efectuează cercetări.

Update: Comunicat IPJ Călărași – polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost spart un automat de schimb valutar și pentru identificarea suspecților  

Poliția Municipiului Călărași a fost sesizată în această dimineață cu privire la faptul că automatul de schimb valutar situat în interiorul sucursalei unei unități bancare din Călărași prezintă ușa de alimentare deschisă.
 
Echipa operativă s-a deplasat la fața locului pentru demararea cercetărilor.
 
S-a constatat că automatul de schimb valutar se află într-o încăpere de la parterul băncii, iar accesul persoanelor la acesta este liber.
 
În urma primelor cercetări efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 29/30 octombrie a.c., persoane necunoscute au pătruns în încăperea cu acces liber și, prin dislocarea geamului, au intrat într-o altă cameră, unde au deschis ușa de alimentare a aparatului de schimb valutar și au sustras o sumă de bani. Polițiștii au găsit această ușa deschisă și fără urme de forțare.
 
Prejudiciul urmează a fi stabilit și comunicat ulterior de unitatea păgubită.
 
Unitatea bancară prezintă sistem de supraveghere video și sistem de alarmă, care nu s-a declanșat în momentul comiterii faptei.
 
Cercetările sunt continuate în cauză pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii infracțiunii și identificarea suspecților, urmând să fie întocmit dosar penal pentru furt calificat.

httpv://youtu.be/Hgz-IhWcx8g

Comentariile sunt inchise.