AVERE NEJUSTIFICATĂ – IONIȚĂ ION, FOST FUNCȚIONAR PUBLIC CU STATUT SPECIAL ÎN CADRUL SERVICIULUI PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULĂRI A VEHICULELOR, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI

Media 5:19 pm - 26 februarie, 2020 Comentariile sunt închise pentru AVERE NEJUSTIFICATĂ – IONIȚĂ ION, FOST FUNCȚIONAR PUBLIC CU STATUT SPECIAL ÎN CADRUL SERVICIULUI PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULĂRI A VEHICULELOR, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 1.340.225,96 lei (aprox. 320.123 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către IONIȚĂ ION, fost Funcționar public cu statut special în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări a Vehiculelor, Județul Călărași.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către IONIȚĂ ION.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. IONIȚĂ ION a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.

Comentariile sunt inchise.