ANUNȚ DE PRESĂ Privind executarea unor tratamente terestre de dezinsecție și delarvare

Media 9:34 am - 3 mai, 2018 Comentariile sunt închise pentru ANUNȚ DE PRESĂ Privind executarea unor tratamente terestre de dezinsecție și delarvare

Primăria Municipiului Călărași anunță faptul că, între 04.05-10.05.2018, vor fi executate tratamente terestre de dezinsecție și delarvare în intervalul orar 00.00-05.00, în parcuri și pe aliniamentele stradale, pentru combaterea populațiilor de țânțari, a larvelor, cât și a celorlalți vectori implicați în transmiterea unor boli infecțioase severe (ex: căpușe).
Tratamentele se vor aplica doar când condițiile atmosferice sunt favorabile, în caz contrar putând fi prelungită perioada (fapt ce va fi comunicat ulterior).
Substanțele active ale produselor utilizate pentru tratamentele de dezinsecție și dezinfecție sunt avizate de Ministerul Sănătății prin Comisia Națională pentru Biocide.
Facem precizarea că tratamentele se vor desfășura în condiții corespunzătoare, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației.

Comentariile sunt inchise.