ANI nu vede contradictiile din declaratiile de avere ale primarului Dragulin si ale sotiei sale

Media 9:00 am - 27 februarie, 2020 Comentariile sunt închise pentru ANI nu vede contradictiile din declaratiile de avere ale primarului Dragulin si ale sotiei sale

Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate de aproape doi ani se fac ca nu vad contradictiile din declaratiile de avere ale primarului municipiului Calarasi, Dragulin Daniel Stefan si ale sotiei sale.

In iunie 2018 am atras atentia opiniei publice ca declarația de avere a primarului municipiului Călărași, Drăgulin Daniel Ștefan este contradictorie cu cea a soției sale Drăgulin Vasilica-Nicoleta deoarece la capitolul ”Clădiri” apar ca proprietari exclusivi a două imobile persoane diferite.

Primarul Drăgulin declara că proprietar exclusiv al acestor două imobile este soția sa Drăgulin Vasilica-Nicoleta, iar aceasta declara la rândul său că soțul este proprietar exclusiv.

Era vorba despre un apartament din municipiul Călărași dobândit în anul 1997 și o casă de locuit din comuna Dichiseni, sat Coslogeni, județul Călărași construită în anul 2008.

Contradicțiile au apărut după ce Drăgulin Vasilica-Nicoleta a fost angajată la Consiliul Județean Călărași pe funcția de consilier clasa I grad profesional superior la Direcția Urbanism și a fost obligată prin lege să completeze declarația de avere și de interese.

Șoc! In anul 2019 soția primarului Dragulin scrie in declaratia de avere ca imobilul din comuna Dichiseni este acum al ei din anul 2008 (in 2018 scria ca este al soțului din 2008, iar primarul a declarat ani la rând ca este al ei din 2008). Tot acesta mai scrie ca are un apartament din 2018, iar cel al soțului din anul 1997 nu mai apare.

Oare este vorba de același apartament despre care unul declara ca este al sotiei din anul 1997, iar celălalt ca este al soțului din 1997?

In declarația de avere a sotiei primarului din 2019 mai este scris și faptul ca cei doi soți au mai dobândit in anul 2018 un apartament in Constanta, dar și ca au înstrăinat un apartament.

Menționam ca pe site-ul primariei municipiului Calarasi și cel al Agentiei Naționale de Integritate (ANI) nu se regăsește declarația de avere și interese din anul 2019 a lui Dragulin Daniel Ștefan.

Pentru cei (ne)interesati de la ANI atasam foto cu declarațiile de avere ale celor doi soți (una din 2018 a lui Dragulin Daniel Ștefan și alte doua – 2018 si 2019 – ale sotiei.

 

Comentariile sunt inchise.