Angajatorii germani oferă 130 de locuri de muncă în domeniul hotel-gastronomie

Media 9:28 pm - 25 iunie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Angajatorii germani oferă 130 de locuri de muncă în domeniul hotel-gastronomie

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași (AJOFM) aduce la cunoștința persoanelor interesate faptul că ANOFM va organiza, în luna septembrie, o selecție pentru ocuparea a 130 locuri de muncă, în Germania, pentru domeniul hotel-gastronomie. Sunt oferite posturi pentru următoarele meseriile de bucătar, ospătar și barman.
Sunt solicitate persoane cu calificare profesională sau experiență în domeniul gastronomic solicitat. Cei interesați trebuie să dețină cunostinte bune de limba germană – nivel B1 – pentru bucătar și cunoștinte avansate – nivel B2, pentru ospătar și barman.
Angajarea se face pentru perioadele octombrie 2013 – aprilie 2014 și aprilie 2014- octombrie 2014.
Salariul este între 1500 și 2000 euro brut/lună. Cazare și masa pot fi oferite de angajator gratuit sau contracost, sau se poate acorda sprijin în vederea găsirii unei locuințe.
Persoanele care îndeplinesc condițiile solicitate de angajator și doresc să lucreze în Germania se pot prezenta la AJOFM Călărași, cu următoarele documente:
– copie BI sau CI cu valabilitate de min. 6 luni;
– CV Europass în limba română și germană cu fotografie;
– adeverință medicală de la medicul de familie din care să rezulte că persoana este aptă pentru muncă;
– cazierul judiciar în original care sa ateste că nu are antecedente penale ( termen de valabilitate 6 luni).
Invitarea la selecție a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face în timp util de catre Consilierul EURES din cadrul AJOFM Călărași. Candidații invitați trebuie sa aibă la ei în momentul prezentarii la selecție un CV model Europass în limba germană, cu fotografie, precum și formularul de aplicare (Bewerbung), tipizat al ZAV Bonn. Cele doua documente vor fi puse la dispoziție de catre Consilierul EURES.
Responsabil mass-media,
Simona DONCIU

Comentariile sunt inchise.