Amplă acțiune pe linia protecției mediului la societăți comerciale bănuite de prelucrarea şi depozitarea ilegală a deşeurilor metalice

Media 9:47 am - 27 mai, 2021 Comentariile sunt închise pentru Amplă acțiune pe linia protecției mediului la societăți comerciale bănuite de prelucrarea şi depozitarea ilegală a deşeurilor metalice

În acest moment, pe raza localității Săruleşti Gară, la solicitarea Garzii Naționale de Mediu, se află în desfăşurare o amplă acțiune pe linia protecției mediului.
Sunt vizate sediile a 30 de societăți comerciale, bănuite de prelucrarea şi depozitarea ilegală a deşeurilor metalice, aceste activități putând pune în pericol mediul înconjurător, precum şi circulația de pe Autostrada A2 – “Autostrada Soarelui”.
La această acțiune participă jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călăraşi şi Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța, polițişti din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Călăraşi, comisari ai Gărzii Naționale de Mediu, precum şi tehnică şi efective din cadrul Inspectoratul General de Aviație al M.A.I. (foto: Jandarmeria)

Comentariile sunt inchise.