Ambulanța care asigură urgența pe A2 nu corespunde din punct de vedere tehnic

Media 3:34 pm - 30 august, 2018 Comentariile sunt închise pentru Ambulanța care asigură urgența pe A2 nu corespunde din punct de vedere tehnic

Un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Călărași susține că autospeciala care asigură urgența pe Autostrada Soarelui (A2) este una care nu corespunde din punct de vedere tehnic și nimeni nu ia nicio măsură ca aceasta să fie remediată.

”Ambulanța 46 de la Dragalina o zi merge, două zile stă și ne dă și pe autostradă să faci urgență. Ce să faci (…) că îți vine vreun ministru sau cade vreun director sau vreun străin pe autostradă (…)  ce să-i faci lui ăla că tu nu ai aer condiționat și de abia mergi cu ea că nu ai frâne, nu ai direcție, nu ai cauciucuri, nu ai ce îți trebuie. Nimeni nu ia nicio măsură” a declarat, pentru mediacalarasi.ro, angajatul SAJ Călărași.

Potrivit acestuia, la Serviciul de Ambulanță Județean Călărași mai sunt și alte autospeciale care au aceleași probleme.

Totodată, acesta a mai spus că au fost situații în care au fost trimiși să transporte pacienți dependenți de oxigen de la spitale din București în anumite localități din Călărași cu ambulanțe care nu aveau girofarul și sirena funcționale, nu aveau în dotare aparatul de monitorizare, tubul de oxigen dar și fără a fi însoțiți de asistenți.

Vă asigurăm că acestea nu sunt singurele probleme de la Serviciul de Ambulanță Județean Călărași.

Comentariile sunt inchise.