ALĂTURI DE MEMBRII PROGRAMULUI EDUCAȚIONAL LIDERII MILENIULUI TREI

Media 5:03 pm - 16 ianuarie, 2023 Comentariile sunt închise pentru ALĂTURI DE MEMBRII PROGRAMULUI EDUCAȚIONAL LIDERII MILENIULUI TREI

Polițisții din cadrul Biroului Siguranță Școlară și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au participat la o întâlnire cu membrii programului educațional Liderii Mileniului Trei

Astfel, în ziua de 14 ianuarie a.c., polițiștii au purtat discuții libere cu tinerii, temele principale au fost prevenirea traficului și consumului de substanțe psihoactive, precum și delincvența juvenilă.

Discuțiile au fost legate de riscurile consumului de droguri privind reacțiile biochimice declanșate la nivelul organismului uman, dar și consecințele asupra performanțelor școlare, vieții familiale sau sociale, discutându-se totodată și despre prevederile legislative în materia traficului și consumului de droguri.
De asemenea, au fost încurajați să adopte un comportament pro-social, să manifeste o atitudine tolerantă pentru ca situațiile conflictuale să nu degenereze în acte de violență.
Siguranţa tinerilor rămâne prioritatea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călărași, iar activităţile preventive vor continua.

Comentariile sunt inchise.