ADR Sud Muntenia sprijină tinerele talente – Vernisajul expoziției fotografice „Priviri”

Media 12:11 pm - 23 mai, 2013 Comentariile sunt închise pentru ADR Sud Muntenia sprijină tinerele talente – Vernisajul expoziției fotografice „Priviri”

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a găzduit miercuri, 22 mai, vernisajul expoziției „Priviri” aparținând tânărului fotograf Ilie Micuț-Istrate.

Aceasta este prima expoziție personală a liceanului de la Colegiul Național „Barbu Știrbei” Călărași, ce cuprinde aproximativ 20 de portrete realizate de-a lungul timpului în diverse proiecte.
„Mă bucur să fim astăzi aici, într-un moment important pentru prietenul nostru Ilie. Este un moment la fel de emoționant și important și pentru noi, deoarece este primul astfel de eveniment pe care îl organizăm și ne dorim să mergem pe această cale, să susținem tinerele talente din Călărași și din întreaga regiune de dezvoltare Sud Muntenia. Îl felicit pe tânărul fotograf pentru proiectele pe care le-a realizat de-a lungul timpului și îl asigur, pe această cale, că vom cotinua să fim alături de el, la fel cum vom fi pentru toți tinerii care pot duce numele județului și al regiunii mai departe în țară și, de ce nu, peste hotare.”, a declarat Liviu Mușat, directorul ADR Sud Muntenia.
Despre expoziția sa, tânărul fotograf Ilie Micuț-Istrate a declarat: „Deși am povești strânse pe parcursul a patru ani, de când țin camera foto în mână, am hotărât ca acest vernisaj să fie o variație de sentimente, stări, emoții și mesaje. Scopul expoziției, scopul meu, nu este faima. Niciodată nu am urmărit așa ceva, doar iubesc să mă dedic acestui hobby – fotografia. Țelul meu este să reușesc ca mesajele, poveștile mele să fie recepționate mai departe de către alte persoane. Sunt niște inflexiuni vizuale”.

Comentariile sunt inchise.