Acuzații mincinoase aduse de primarul Dulce Marius Grigore și de directoarea de la ZOO unui fost angajat

Media 2:36 pm - 5 mai, 2023 0

Ștefănescu Ionel, fostul șofer de la Grădina Zoologică concediat disciplinar nelegal, care a fost acuzat public de primarul Dulce Marius Grigore că ar fi furat bunuri din incinta complexului, nu face obiectul cercetărilor penale, conform răspunsului emis de Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.

La acest moment, considerăm că și apărările mincinoase formulate în fața instanțelor de judecată de către directoarea Blebea Valentina Georgiana în legătură cu lipsa de credibilitate a dezvăluirilor pe care fostul șofer le-a făcut despre abuzurile de la ZOO pe motiv că ar exista un dosar penal deschis pe numele acestuia, nu mai pot fi susținute și nu mai pot fi luate în considerare de judecători în raport de informațiile furnizate de organele de cercetare penală.

Totodată, precizăm că directoarea Blebea este cea despre care organele de urmărire penale au confirmat că a săvârșit o infracțiune pentru care are deja calitatea de suspectă  pentru că și-a angajat nelegal rudele și le plătește din bani publici, nefiind înlăturate consecințele infracțiunii nici în prezent, caz în care credem noi că judecătorul de cameră preliminară învestit cu dosarul nr. 2192/202/2023 aflat pe rolul Judecătoriei Călărași, cu termen de judecată la data de 17 martie 2023, nu poate confirma ordonanța prin care procurorul vrea să renunțe la urmărirea penală pentru a o scăpa de pedeapsa închisorii.

Download (PDF, 1.86MB)

Așadar, cei care l-au acuzat pe Ștefănescu Ionel care a săvârșit fapte penale, sunt cei care au fost chemați să dea  explicații procurorilor, iar  pentru denigrarea publică a acestuia, urmează să răspundă conform dispozițiilor legale în vigoare, urmând ca această probă să fie depusă în dosarele instanțelor de judecată pentru a se convinge că directoarea Blebea a urmărit să le inducă în eroare cu afirmații mincinoase. (sursa video – declarație primar Dulce Marius Grigore: antena 3)

 

 

Lasă răspuns »