Activități pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV2

Media 6:00 pm - 8 decembrie, 2021 0

Ieri, 7 decembrie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2.
Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 68 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 407 obiective de interes și 416 autovehicule destinate transportului de persoane.
În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 2.291 de persoane și au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020.
De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranță polițiștii au controlat 658 de persoane, dintre care 97 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 561 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.
Facem apel la cetățeni, la operatorii economici și angajații acestora să respecte măsurile de protecție sanitară și să adopte o conduită socială responsabilă pentru a evita răspândirea virusului SARS-CoV-2.
Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar acțiunile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.

Lasă răspuns »