ACȚIUNI PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA EFECTELOR PANDEMIEI DE COVID-19

Media 7:48 pm - 6 noiembrie, 2021 Comentariile sunt închise pentru ACȚIUNI PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA EFECTELOR PANDEMIEI DE COVID-19

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea virusului COVID-19.

Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 89 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 1.135 de obiective de interes și 451 de autovehicule destinate transportului de persoane.

De asemenea, în vederea respectării măsurilor de siguranță polițiștii au verificat 2.427 persoane, dintre care 1.271 de persoane aflate în izolare și 1.156 de persoane aflate în carantină.

Totodată, pentru nerespectarea măsurilor de siguranță polițiștii au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2000 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății cetățenilor.

Recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanța fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună riscului îmbolnăvirii.

Comentariile sunt inchise.