ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

Media 6:57 pm - 11 noiembrie, 2021 Comentariile sunt închise pentru ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, alături de celelalte structuri teritoriale ale M.A.I., au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, precum și pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.
Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 105 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 965 de obiective de interes și 447 de autovehicule destinate transportului de persoane.
De asemenea, în vederea respectării măsurilor de siguranță, polițiștii au controlat 3.426 de persoane, dintre acestea 1.789 aflate în izolare sau carantină.

Totodată, polițiștii au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății românilor.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358.

Comentariile sunt inchise.