ACŢIUNE PENTRU UN TRAFIC RUTIER ÎN SIGURANŢĂ

Media 9:42 pm - 20 noiembrie, 2017 Comentariile sunt închise pentru ACŢIUNE PENTRU UN TRAFIC RUTIER ÎN SIGURANŢĂ

Polițiștii din Călărași și Ialomița au acționat pentru salvarea de vieți și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În urma acțiunilor desfășurate, pe parcursul a 2 zile, polițiștii au aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale și au reținut aproape 20 de permise de conducere auto.
În zilele de 17 și 19 noiembrie a.c., polițiștii din Călărași și Ialomița au acționat, pe DN 21, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale, asigurând în acelaşi timp fluenţa şi siguranţa traficului rutier, prin prezenţa activă a efectivelor de poliţie pe sectoarele de drum cu trafic intens şi risc rutier ridicat.

Polițiștii au aplicat 127 de sancţiuni contravenţionale, au fost reținute 17 de permise de conducere și au fost retrase 2 de certificate de înmatriculare.

ALEGE VIAȚA!

✓ Circulaţi cu viteză moderată! Viteza excesivă sau neadaptată la particularităţile de drum şi trafic generează accidente grave de circulaţie
✓ Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice! Alcoolul diminuează considerabil reflexele
✓ Folosiţi centura de siguranţă! Acest accesoriu vă poate salva viaţa
✓ Folosiţi corect luminile pe timp de noapte sau ploaie!
✓ Nu conduceţi maşina când sunteţi obosiţi! Oboseala la volan vă poate fi fatală. Evitaţi pe cât posibil să circulaţi, pe distanţe lungi, noaptea

COMPARTIMENT RELAŢII PUBLICE

Comentariile sunt inchise.