ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR PENTRU VERIFICAREA LEGALITĂŢII ACTIVITĂŢILOR COMERCIALE

Media 4:44 pm - 12 octombrie, 2022 Comentariile sunt închise pentru ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR PENTRU VERIFICAREA LEGALITĂŢII ACTIVITĂŢILOR COMERCIALE

Articole de îmbrăcăminte de contrabandă indisponibilizate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.
La data de 11 octombrie a.c., polițiștii au desfășurat o acțiune pe linia respectării normelor legale în domeniul proprietății intelectuale, precum și pentru protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicite.
Cu ocazia activităților desfășurate în teren, polițiștii au descoperit o societate comercială, din municipiul Călărași, unde erau oferite spre comercializare mai multe articole vestimentare, purtând însemnele unor mărci protejate.
Întrucât administratorul societății comerciale nu a putut prezenta documente de proveniență și certificate de calitate și conformitate pentru bunurile expuse spre vânzare, 90 de articole vestimentare (treninguri, tricouri, hanorace), purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Comentariile sunt inchise.