Accident rutier la Dragalina

Media 1:11 pm - 23 mai, 2020 Comentariile sunt închise pentru Accident rutier la Dragalina

Accident rutier în comuna Dragalina, pe strada Cireşului, soldat cu rănirea unei persoane de sex masculin în vârstă de 19 ani.

Pompierii militari din cadrul Secţiei Dragalina s-au deplasat rapid la locul accidentului cu o autospecială de prim ajutor SMURD şi au acordat îngrijiri victimei, pe catre au transportat-o ulterior la U.P.U. Călăraşi.

În data de 22.05.2020, ora 04.47, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii, pe strada Cireşului, pentru a acorda primul ajutor în cazul unui tânăr în vârstă de 19 ani, victima unui accident rutier.

La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, victima era conştientă, neîncarcerată şi prezenta suspiciune de fractură la nivelul membrului superior stâng şi mai multe escoriaţii.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri tânărului, i-au imobilizat membrul accidentat cu atelă vacuum, i-au aplicat guler cervical şi ulterior l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de urgenţă Călăraşi.

Comentariile sunt inchise.