Accident rutier în satul Arţari, comuna Ileana, două autovehicule implicate, o singură victimă transportată la spital

Media 10:47 am - 5 martie, 2020 Comentariile sunt închise pentru Accident rutier în satul Arţari, comuna Ileana, două autovehicule implicate, o singură victimă transportată la spital

Pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Fundulea au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospeciala de descarcerare şi o autospecială de prim ajutor SMURD

În data de 04.03.2020, ora 13.45, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Punctului de lucru Fundulea (subordonat Secţiei de pompieri Lehliu Gară) au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe strada principală în localitatea Arţari, comuna Ileana, la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, o autoutilitară şi un autoturism.
În urma accidentului dintre cele două autovehicule a rezulat o singură victimă, conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 62 de ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral, o plagă de aproximativ cinci centimetri în zona parietală stângă, o plagă de circa patru centimetri la mandibulă şi contuzie la nivelul membrului inferior drept.
Echipajul de prim ajutor SMURD a acordat îngrijiri bărbatului în vârstă de 62 de ani şi l-a transportat de urgenţă la Spitalul din oraşul Lehliu Gară.
Cealaltă persoană implicată în accident, conducătorul autoutilitarei, nu prezenta traumatisme şi a refuzat examinarea sau transportul la spital pentru verificări mai amănunţite.
Echipajul de descarcerare a deconectat bornele acumulatorilor vehiculelor avariate, a balizat zona accidentului şi a curăţat carosabilul.

Comentariile sunt inchise.