Accident rutier grav pe DN 3B

Media 12:04 pm - 15 aprilie, 2019 Comentariile sunt închise pentru Accident rutier grav pe DN 3B

Un accident rutier grav s-a produs sâmbătă seara pe DN 3B, în localitatea Borcea.

Potrivit ISU Călărași, în accident au fost implicate două autovehicule în care se aflau opt persoane, dintre care una a decedat în urma unui stop cardio-respirator.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Călărași și Garda de Intervenție Borcea au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de prim ajutor SMURD si o autospecială ATPVM, pentru a acorda îngrijiri și pentru a transporta victimele către unități spitalicești.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj cu medic al Ambulanței Călărași.

În data de 13.04.2019, ora 23.30, o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Borcea, precum și un ATPVM (Autospeciala transport personal și victime multiple) din Cadrul Detașamentului de Pompieri Călărași, au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgența, să intervină pe DN 3B – localitatea Borcea, pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma unui accident rutier grav, în care au fost implicate două autovehicule.
În urma accidentului au rezultat 6 victime din cele opt implicate, un bărbat care se afla într-un autovehicul a fost găsit în stop cardio-respirator iar în urma efectuărilor manevrelor de resuscitare aceasta a fost declarat decedat.
Celelalte trei persoane ocupante ale autovehiculului înmatriculat in județul Vâlcea, doi bărbați și o persoana de sex feminin nu au suferit traumatisme grave, au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la U.P.U. Călărași.
Ocupanții celui de al doilea autovehicul înmatriculat in județul Călărași, două de sex masculin si două de sex feminin , nu au suferit traumatisme grave, au primit îngrijiri medicale, două dintre ele fiind transportate la U.P.U. Călărași .

Comentariile sunt inchise.