Accident rutier grav pe A2

Media 10:44 am - 20 februarie, 2020 Comentariile sunt închise pentru Accident rutier grav pe A2

Accident rutier grav pe A 2, calea I Bucureşti – Constanţa, la km 67, soldat cu decesul unui bărbat şi rănirea gravă a altei persoane.

Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospeciala de descarcerare.

La faţa locului s-a deplast şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care a acordat îngrijiri unui bărbat în vârstă de 21 de ani şi l-au transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti.

În data de 20.02.2020, ora 01.55, un echipaj de descarcerare din cadrul Secţiei de Pompieri Lehliu Gară a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe A2, calea I Bucureşti – Constanţa, la km 67, în apropierea unei staţii de carburanţi, pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane de sex masculin şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, după ce un autotursm în care se aflau două persoane a derapat şi a ajuns în canalul de colectare a apei pluviale de pe marginea autostrăzii.

În urma accidentului au rezultat două victime, un bărbat (pasager în vehicul, în vârstă de aproximativ 25 de ani – decedat, prezenta tarumatisme incompatibile cu viaţa) şi un alt bărbat în vârstă de 21 de ani, (conducător autoturism), care prezenta traumatisme la nivelul capului, în zona toracelui şi la nivelul membrelor.

Acesta a fost preluat de un echipaj de prim ajutor şi transportat la un spital din Capitală.

 

Comentariile sunt inchise.