Accident feroviar la Perisoru

Media 10:11 am - 17 martie, 2019 2

Un accident feroviar s-a produs, duminica, in comuna Perisoru.

Potrivit ISU Calarasi, accidentul s-a soldat cu o victima.

Potrivit sursei citate, este vorba despre un pieton care a decedat.

In continuare, politistii vor efectua cercetari in vederea stabilirii cauzelor evenimentului feroviar.

Update: Potrivit unui cititor, victima este un copil.

“Mai exact este vorba despre un copil in varsta de 4 ani, sunt vecin cu mama acestuia. Mama acestuia voia sa plece cu trenul, dar trebuia sa treaca peste calea ferata, atunci cand a iesit pe poarta, mama isi tinea copilul, dar si ceilalti frati ai lui de mana, copilul a fugit inaintea mamei lui, pe calea ferata se afla un marfar, copilul a trecut pe langa acesta si din partea opusa venea un tren cu viteza, copilul a fost taiat si a murit pe loc.”

Update: Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Calarasi, Mihaela Ene, in cauza politistii au întocmit un dosar penal in care se fac cercetari pentru stabilirea imprejurarilor care au dus la moartea copilului.

2 Comments »

  1. Ciorb? Adrian 17 martie 2019 at 13:38 - Reply

    Mai exact este vorba despre un copil in varsta de 4 ani,sunt vecin cu mama acestuia. Mama acestuia voia sa plece cu trenul, dar trebuia sa treaca peste calea ferata, atunci când a iesit pe poarta, mama îsi tinea copilul,dar si ceilalti frati al lui de mâna, copilul a fugit înaintea mamei lui, pe calea ferata se afla un marfar, copilul a trecut pe lânga acesta si din partea opusa venea un tren cu viteza, copilul a fost taiat si a murit pe loc.

  2. Ciorb? Adrian 17 martie 2019 at 14:10 - Reply

    Mai exact este vorba despre un copil in varsta de 4 ani,sunt vecin cu mama acestuia. Mama acestuia voia sa plece cu trenul ,dar trebuia sa treaca peste calea ferat?, atunci când a iesit pe poarta,mama î?i ?inea copilul,dar si ceilalti fra?i al lui de mân?, copilul a fugit înaintea mamei lui,pe calea ferat? se afla un marfar ,copilul a trecut pe lâng? acesta ?i din partea opus? venea un tren cu vitez?, copilul a fost t?iat ?i a murit pe loc.

Lasă răspuns »