Accident cumplit pe DN 2A, soldat cu 10 morți și 7 răniți

Media 8:30 am - 5 octombrie, 2019 Comentariile sunt închise pentru Accident cumplit pe DN 2A, soldat cu 10 morți și 7 răniți

În această dimineață, pe drumul național DN 2A, km 22+500, în loc. Sf. Gheorghe, Jud. Ialomița, s-a produs un grav accident rutier.

În urma coliziunii frontale dintre un autotren și un microbuz, 10 persoane au decedat, iar 7 au fost rănite.

Traficul rutier în zonă a fost reluat începând cu ora 7:30.

Date ISU:  În jurul orei 05.00, pe DN 2 A, sat Sf. Gheorghe, com. Balaciu a avut loc un grav accident rutier între un microbuz și un tir.

Încă din primele informatii furnizate de apelantul la 112, s-a comunicat că este vorba de un număr mare de victime, sens in care a fost activat imediat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului Ialomița.

La fața locului au acționat de urgență peste 40 de pompieri, paramedici SMURD și personal medical SAJ cu 19 autospeciale și ambulanțe.

Astfel, la nivelul județului Ialomița au fost alertate: 3 echipaje de prim-ajutor SMURD și 7 echipaje medicale SAJ, 2 autospeciale pentru victime multiple, 2 descarcerări și 3 autospeciale de stingere.

De asemenea, de la ISU București-Ilfov au fost dislocate în sprijin – 1 ambulanță de prim-ajutor SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple.

După realizarea intervenției integrate pentru descarcerarea persoanelor din microbuz și acordarea asistenței medicale, au rezultat 18 victime, dintre care 9 decedate (șoferul tirului și 8 din microbuz) și 9 transportate de urgență la spital:
– 3 la Spitalul Slobozia (conștiente);
– 1 la Spitalul Urziceni (stop cardio-respirator);
– 5 către Spitalele Bagdasar si Floareasca din București (toate conștiente). (foto: DRDP, ISU)

Comentariile sunt inchise.