Absolvenți ai Academiei și școlilor de agenți de poliție – încadrați la Inspectoratul de Poliție Județean Călărași

Media 12:55 pm - 4 decembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Absolvenți ai Academiei și școlilor de agenți de poliție – încadrați la Inspectoratul de Poliție Județean Călărași

12 ofițeri de poliție, absolvenți ai Academiei de Poliție „A. I. Cuza” București, și 65 de agenți, absolvenți ai școlilor de poliție, promoția 2012, și-au început activitatea profesională, din 03 decembrie a.c., la Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.

Aceștia au fost întâmpinați de conducerea I.P.J. Călărași, care i-a asigurat pe tinerii polițiști de întregul sprijin în exercitarea profesiei, ce implică devotament, seriozitate, fermitate, pentru a răspunde, în cel mai scurt timp și cât mai bine nevoilor comunității.

După o scurtă introducere în problematica specifică județului, absolvenții au fost repartizați structurilor operative, astfel:

3 ofițeri de poliție își vor desfășura activitatea la Serviciul de Investigații Criminale, 2 la Serviciul de Investigarea Fraudelor, 1 la Serviciul Criminalistic. Ceilalți 6 ofițeri au fost repartizați la structurile de investigații criminale din cadrul polițiilor municipale și orășenești.

Dintre cei 65 de absolvenți ai școlilor de agenți „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj – Napoca, 21 au fost consolidat structura poliției rurale, iar ceilalți au fost repartizați formațiunilor de ordine publică și poliție rutieră din cadrul polițiilor municipale și orășenești.

Comentariile sunt inchise.