35 locuri de muncă pentru culegătorii de capșuni, în Danemarca

Media 4:04 pm - 15 ianuarie, 2013 Comentariile sunt închise pentru 35 locuri de muncă pentru culegătorii de capșuni, în Danemarca

În această perioadă, Danemarca oferă lucrătorilor români , prin rețeaua EURES, 35 de locuri de muncă pentru domeniul agricol, la culesul capșunilor.

Munca se desfășoară la fermă ecologică, în aer liber. Culesul capșunilor începe devreme, la 4-5 dimineața. Sezonul de recoltare a căpșunilor începe cu aproximație la începutul lunii iunie și se termină în jurul datei de 15 august.
 
Solicitanții trebuie să aibă vârsta de minim 18 ani și să dețină cunoștințe de nivel mediu de limba engleză.
 
Sunt preferați lucrătorii cu experiență anterioară la culesul căpșunilor. Se acceptă și cupluri.
 
Plata muncii este în funcție de cantitatea recoltată (la kilogram). Se plătește echivalentul în coroane daneze a aprox. 1 euro brut/kg.
 
Cazarea se face în camere, taxa de cazare pe zi/o persoana fiind echivalentul în coroane daneze a circa 8 euro (se asigură spații pentru prepararea mâncării,  internet wireless, dușuri, TV, mașini de spălat).
 
Solicitanții unui loc de muncă în domeniul agricol, în Danemarca, pot aplica pentru aceste posturi până la data de 03.02.2013  Durata contractului este de aprox. 6-7 săptămâni.Se lucrează 6 zile/săptămână, în medie 25-30 ore/săptămână.
 
Candidații sunt rugați să trimita CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: info@duborgjordbaer.dk.  Modelul de CV se poate găsiși descarca de pe linkul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html.  De asemenea, candidații vor trebui să completeze on line și un formular de aplicare ce poate fi găsit pe linkul susmenționat.
 
Preselecția persoanelor care au aplicat se face de către angajator. Invitarea la selecție a persoanelor preselectate se va face în timp util de către consilierul EURES din cadrul AJOFM Călărașil de domiciliu al candidatului. Selectia va avea loc la Ploiesti, în luna februarie 2013. Detaliile referitoare la data exactă, locația și programul selecției vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.
 
Oferta angajatorilor danezi poate fi vizualizată pe adresa http://eures.anofm.ro.
 
Responsabil mass-media,
Simona Donciu

Comentariile sunt inchise.