24/24 ÎN SERVICIUL COMUNITĂȚII

Media 9:57 pm - 23 octombrie, 2021 Comentariile sunt închise pentru 24/24 ÎN SERVICIUL COMUNITĂȚII

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.
Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 69 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 637 obiective de interes și 496 de autovehicule destinate transportului de persoane.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 2.845 de persoane și au fost aplicate 43 sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020.

De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranță polițiștii au controlat 1.505 persoane, dintre care 878 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 627 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății românilor.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri.

Comentariile sunt inchise.