24/24 ÎN SERVICIUL COMUNITĂȚII

Media 6:32 pm - 24 februarie, 2022 0

La data de 23 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, alături de reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții pe linie de ordine publică, au acționat pentru creșterea gradului de siguranță a comunității și pentru pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2.
În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 142 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 41.000 de lei și au intervenit la 42 de evenimente sesizate prin SNUAU 112.
Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 5 permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.
Totodată, pe raza întregului județ, au fost desfășurate 26 de acțiuni punctuale în contextul pandemiei de COVID-19, fiind legitimate 902 persoane și verificate 55 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate.
Activitățile desfășurate au vizat și controlul mijloacelor de transport persoane, fiind verificate 418 astfel de autovehicule.
De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale persoanelor depistate că nu respectă normele referitoare la portul măștii de protecție.
Polițiștii călărășeni continuă acțiunile organizate pe raza întregului județ, siguranța cetățenilor fiind prioritatea forțelor de ordine.

Lasă răspuns »