2 persoane cu executare de muncă în folosul comunității înregistrați la primărie săptămâna trecută

Media 9:57 pm - 5 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru 2 persoane cu executare de muncă în folosul comunității înregistrați la primărie săptămâna trecută

Doar în intervalul 27 – 31 august s-au înregistrat 1400 de documente provenind de la persoane fizice și juridice care au intrat în evidența instituției prin registratură, urmând a fi distribuite către birourile și serviciile de resort.
In evidența Serviciului Administrație Publică Locală, Secretariat, Juridic și Contencios Administrativ din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi s-au înregistrat săptămâna trecută 2 persoane cu drepturi intezise conform dispozițiilor art. 64, lit. a și b din Codul Penal. Conform prevederilor menționate, persoanelor respective li se interzice dreptul de a alege și de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, precum și dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat.
Tot în cursul săptămânii trecute, au fost transmise Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților 2 dosare întocmite în baza legii 10/2001 privind privind regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv în perioada 6 martie 1945 – 22 decembrie 1989, s-au întocmit 10 acte juridice către instanțele judecătorești, un proiect de Hotărâre a Consiliului Local, s-au vizat pentru legalitate 10 contracte, au fost afișate 19 publicații de vânzare și s-au redactat 5 dispoziții ale primarului municipiului Călărași.
De aemenea, s-au înregistrat 2 persoane cu executări de muncă în folosul comunității și s-a parcurs procedura de chemare în judecată pentru 7 contravenienți conform prevederilor Ordonanței Guvernului nr. 55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi
.

Biroul de presă

Comentariile sunt inchise.