14 suspecţi de ultraj contra bunelor moravuri şi încăierare, reţinuţi

Media 9:34 am - 28 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru 14 suspecţi de ultraj contra bunelor moravuri şi încăierare, reţinuţi

Un număr de 14 suspecţi de ultraj contra bunelor moravuri şi încăierare, din comuna Dragalina, au fost reţinuţi în noaptea de joi spre vineri de poliţişti.

Potrivit IPJ Călăraşi, în continuarea activităţilor desfăşurate în dosarul penal întocmit ca urmare a scandalului produs pe o stradă din comuna Dragalina, în care au fost implicate mai multe persoane, poliţiştii din Călăraşi au luat, în noaptea de joi spre vineri, măsura reţinerii a 14 suspecţi cu vârste între 20 şi 51 de ani.

Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând ca în cursul acestei dimineţi să fie prezentaţi Judecătoriei Călăraşi, cu propunerea de arestare preventivă pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare.

Joi, poliţiştii au descins la locuinţele suspecţilor, de unde au ridicat pentru cercetări obiecte contondente şi 146 de pachete cu ţigarete, cu marcaj fiscal de Republica Moldova şi Ucraina, şi mai multe perechi de pantofi sport. Faţă de G. Marian, care deţinea aceste bunuri, sunt efectuate cercetări şi pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Urmează să fie sesizate şi autoritatea vamală şi garda financiară pentru stabilirea influenţelor fiscale, conform Legii 571/2003 privind Codul fiscal.

Cercetările sunt continuate pentru depistarea şi tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în actele de tulburarea gravă o ordinii şi liniştii publice, produse în dimineaţa de 16 septembrie a.c., în localitatea Dragalina, în urma cărora o persoană a fost rănită şi trei autovehicule avariate, prin incendiere.

Comentariile sunt inchise.