14 PERSOANE SUSPECTE DE ULTRAJ CONTRA BUNELOR MORAVURI ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE AU FOST REȚINUTE DE POLIȚIȘTI, PENTRU 24 DE ORE

Media 9:33 pm - 26 iunie, 2013 Comentariile sunt închise pentru 14 PERSOANE SUSPECTE DE ULTRAJ CONTRA BUNELOR MORAVURI ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE AU FOST REȚINUTE DE POLIȚIȘTI, PENTRU 24 DE ORE

Polițiștii au luat în această seară măsura reținerii pentru 24 de ore față de 14 dintre persoanele suspecte, aduse la audieri în cursul acestei dimineți.

În continuarea activităților desfășurate în dosarul penal întocmit ca urmare a conflictului produs pe raza Comunei Borcea, la data de 15 iunie a.c., în care au fost implicate mai multe persoane participante la o petrecere de botez, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Călărași au dispus, în această seară, reținerea a 14 persoane suspecte, cu vârste cuprinse între 19 și 54 de ani, din județele Călărași și Ialomița.

În scandalul produs aceștia au folosit obiecte contondente și arme albe, mai multe persoane suferind vătămări corporale. Conflictul a fost aplanat ca urmare a intervenției, la fața locului, a mai multor echipe de polițiști.
Suspecții au fost depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, urmând ca în cursul zilei de 27 iunie a.c. să fie prezentați Judecătoriei Călărași, cu propunerea de arestare preventivă.

Reamintim că în această dimineață, polițiștii au desfășurat 12 percheziții domiciliare pe raza județelor Călărași, Ialomița și Municipiul București, punând în executare 15 mandate de aducere.

Comentariile sunt inchise.