11 posturi vacante de personal contractual, scoase la concurs, prin încadrare directă, la nivelul I.T.P.F. Giurgiu

Media 3:00 pm - 22 noiembrie, 2021 Comentariile sunt închise pentru 11 posturi vacante de personal contractual, scoase la concurs, prin încadrare directă, la nivelul I.T.P.F. Giurgiu

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu continuă procedura de ocupare prin concurs, a unor posturi vacante de personal contractual, prinîncadrare directă, în vederea reducerii deficitului de personal existent la nivelul instituției.

Posturile vacante scoase la concurs suntrepartizate astfel:

3 posturi vacante de personal contractual – muncitor calificat IV, pe durată nedeterminată, specialitatea zidar-pietrar repartizate astfel:
1 post la Biroul Logistic, locul de muncă I.T.P.F. Giurgiu, municipiul Giurgiu.  
1 post la Compartimentul Administrativ-S.T.P.F. Călărași, locul de muncă loc. Oltenița, jud. Călărași.
1 post la Compartimentul Administrativ-S.T.P.F. Dolj, locul de muncă loc. Calafat, jud. Dolj.
Detalii despre aceste posturi, găsiți aici : https://bit.ly/3oTjubf
1 post vacant de personal contractual îngrijitor, pe durată nedeterminată, repartizat la Compartimentul Administrativ din cadrul S.T.P.F. Călărași, locul de muncă loc. Oltenița, jud. Călărași.
Detalii despre acest post, găsiți aici :  https://bit.ly/3DFmzS9
1 post vacant de personal contractual- muncitor calificat IV, pe durată nedeterminată, specialitatea șofer de autoturisme și camionete, repartizat la Compartimentul Administrativ din cadrul S.T.P.F. Teleorman, locul de muncă loc. Turnu Măgurele, jud. Teleorman.
Detalii despre acest post, găsiți aici :  https://bit.ly/3cyGBSu
2 posturi vacante de personal contractual – muncitor calificat IV, pe durată nedeterminată, specialitatea instalator apă, canal repartizate astfel:  
1 post la Biroul Logistic, locul de muncă I.T.P.F. Giurgiu, municipiul Giurgiu.  
1 post la Compartimentul Administrativ-S.T.P.F. Călărași, locul de muncă loc. Oltenița, jud. Călărași.
Detalii despre aceste posturi, găsiți aici : https://bit.ly/3CGvXnt
3 posturi vacante de personal contractual – muncitor calificat IV, pe durată nedeterminată, specialitatea electrician de întreținere în construcții repartizate astfel:  
1 post la Biroul Operațional Naval, Compartimentul Ponton de acostare cu cabine, locul de muncă I.T.P.F. Giurgiu, municipiul Giurgiu.  
1 post la Compartimentul Administrativ-S.T.P.F. Teleorman, locul de muncă loc. Turnu Măgurele, jud. Teleorman.
1 post la Compartimentul Administrativ-S.T.P.F. Dolj, locul de muncă loc. Calafat, jud. Dolj.
Detalii despre aceste posturi, găsiți aici : https://bit.ly/30NQEAM
1 post vacant de personal contractual- municitorcalificat IV, pe durată nedeterminată, specialitatea mecanic auto repartizat la Compartimentul Tehnico- Administrativ din cadrul S.P.F. Călărași, locul de muncă loc. Oltenița, jud. Călărași.
Detalii despre acest post, găsiți aici :  https://bit.ly/3r4aHG9

Înscrierea la concurs se realizează prinprezentarea dosarului de concurs la sediulInspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, din municipiul Giurgiu, str. Mircea celBătrân nr. 36, județul Giurgiu, până la data de07.12.2021, ora 14.00.

Concursurile se vor desfășura la sediulInspectoratului Teritorial al Poliției de FrontierăGiurgiu și constau în 3 etape successive : selecțiadosarelor de înscriere, proba practică și un interviu.

Persoanele interesate trebuie acorde o atențiedeosebită condițiilor de înscriere și de participare la concurs, calendarului de desfășurare a concursuluiprecum și a celorlalte detalii care sunt specificateindividual pe site-ul instituției noastre, în cadrulsecțiunii Carieră.

Comentariile sunt inchise.