PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT

Media 10:56 am - 29 ianuarie, 2018 0

Poliţiştii din Călărași, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 5 percheziţii în județul Argeș, la locuințele unor persoane bănuite că ar fi comis furturi cu un prejudiciu total de 26.800 de lei.

La data de 28 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat cinci percheziţii domiciliare, în județul Argeș.

Acțiunea s-a desfășurat într-un dosar penal aflat sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară, în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea de infracțiuni de furt, cu un prejudiciu de 26. 800 de lei, fiind vizate locuințele a patru persoane.

Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2017 – ianuarie a.c., mai multe persoane ar fi pătruns în autoturisme parcate în spațiile de servicii de pe autostrada A2 și de pe drumul european E79, de unde ar fi sustras bunuri și sume de bani.

Șapte persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru audieri, patru dintre acestea fiind reținute.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

La activități au fost angrenați polițiști din Lehliu-Gară și din cadrul inspectoratelor de poliție județene Argeș și Dolj.

Update:  În ziua de 29 ianuarie a.c., Judecătoria Lehliu-Gară a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, față de patru bărbați bănuiți că ar fi pătruns în autoturisme parcate în spațiile de servicii de pe autostrada A2 și de pe drumul european E79, de unde au sustras bunuri și sume de bani.
Cei în cauză, au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Lasă răspuns »