Imagini şocante – Persoană rănită grav în urma unui accident rutier produs pe DN21

Media 2:30 pm - 13 mai, 2014 Comentariile sunt închise pentru Imagini şocante – Persoană rănită grav în urma unui accident rutier produs pe DN21

IMG_0757FOTO si VIDEO. O persoană a fost rănită grav în urma unui accident rutier produs marţi pe DN21, în zona localităţii Radu Negru.

Persoana în cauză se afla la volanul unui autoturism marca BMW. Aceasta ar fi pierdut controlul volanului după care a părăsit partea carosabilă, a intrat cu autovehiculul într-un canal şi apoi s-a izbit de un pod.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de prim ajutor, unul SMURD şi unul al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Călăraşi, dar şi unul de descarcerare deoarece şoferul BMW-ului a rămas prins între fiarele contorsionate ale autoturismului.

După circa 20 de minute victima a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale autovehicului de echipajul de descarcerare. Aceasta a fost preluată de un echipaj de prim ajutor şi transportată în zona localităţii Drajna pentru a fi preluată de un elicopter SMURD şi transportată la un spital din Capitală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuare poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului rutier.

Informatii din buletinul de presa al IPJ Calarasi:

 

DN 21 – conducător auto, rănit grav, într-un accident rutier

La data de 13 mai a.c., poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe DN 21.

Din primele verificări efectuate, la faţa locului, a rezultat că B. Andrei, de 22 ani, din localitatea Fierbinţii de Sus, judeţul Ialomiţa, a condus un autoturism, pe DN 21, în afara localităţii Radu Negru, judeţul Călăraşi, şi, pe fondul vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Maşina a părăsit partea carosabilă, intrând într-un canal de irigaţii.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto şi avarierea în proporţie de 95% a autoturismului.

Conducătorul auto a fost transportat la un spital din Bucureşti pentru primirea de sprijin medical de specialitate, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor accidentului rutier.

httpv://youtu.be/GnTJtoIupBY

 

 

Comentariile sunt inchise.