Călărași – conducător auto, identificat de polițiști, după ce a părăsit locul producerii unui accident soldat cu rănirea unei persoane / acesta a fost reținut

Media 12:48 pm - 12 iulie, 2017 Comentariile sunt închise pentru Călărași – conducător auto, identificat de polițiști, după ce a părăsit locul producerii unui accident soldat cu rănirea unei persoane / acesta a fost reținut

În după-amiaza de 11 iulie 2017, un autovehicul a accidentat o minoră de 9 ani, din Călărași, care nu s-ar fi asigurat la traversarea străzii Știrbei Vodă, din municipiul Călărași.
Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului, imediat după producerea sa.
Verificările demarate de îndată de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Călărași au condus la identificarea acestuia, în persoana unui tânăr de 22 ani, din Călărași, și la depistarea autoturismului implicat în accident, care prezenta avarii.
Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Comentariile sunt inchise.